Subscribe Menu

Aidake täita eestlanna unistus

EestiElu toimetusse saabus e-kiri eestlannast matkaenstusiastilt, kes loodab pääseda polaarmatkale ning ootab sellele tuge kaasaelajate hääletajate näol.

Olen 30-aastane matkaentusiast Eestist ning kirjutan teile looduses leida teilt ja teie lugejatelt tuge. Võistlen praegu polaarmatka koha eest rahvusvahelisel võistlusel Fjällräven Polar 2019 ning olen teisel kohal, esikohast lahutamas umbes 500 häält. Kas teil oleks võimalik minu hääletuslinki jagada teie leheküljel, et kõik eestlased üle maailma minu abipalve üles leiaksid? Hääletada saab siin: www.bit.ly/voteformaiu

Ma olen ise omast soovist viimased kolm aastat teinud ingliskeelseid matkavideosid Eestis ja Eestist (neid näeb siit: www.youtube.com/hikerinestonia) ning kindlasti soovin eesti tutvustamise teekonda jätkata! Olen väga-väga tänulik, kui saaksite minu abipalve edastada, üheskoos saaksime kindlasti Eesti lipu polaarmatkale viia!

Ette tänades
Maiu Lünekund