Subscribe Menu

FOTOD – Talviseid hetki Kihnu saarelt

Kuigi kevad on siin Torontos täies jõus ja ülestõusmispühad – mis ju suurim kevadekuulutaja – lehe ilmumise päevale järgnevalt kohe-kohe algamas, pole mitmes põhjapoolsemas piirkonnas talv veel täielikult järele andnud. Ka Eestis oli sel aastal üle mitme aasta korralikult nii lund kui ka pakasepügalaid ja veel kevade algust märgiti hoiatustega, et ilmataat võib kaasa tuua lund ja lörtsi ning et teed võivad olla libedad.

Juuresolevalt pakume väikese valiku ELLE METSa fotokaamerast, millega on jäädvustatud imelisi talviseid hetki Eesti Vabariigi aastapäeva-eel väikeselt Kihnu saarelt.

Paljud meie hulgast, kes võimalust mööda on ikka Eestit külastanud, on juhtunud lisaks suurematele Eesti saartele tegema mere- või õhureisi ka Kihnu. See saar ja selle elanikud oma traditsioonide hoidmisega on püüdnud ka maailma juhtivate ajalehtede-väljaannete tähelepanu – kuid reeglina on illustreerivate fotodena ikka lisatud suviseid Kihnu hetki ja meeleolusid. Siin pakutav avab pildi ka teistlaadsest saarest – rahulikust, vaiksest, rikkumatust, kus pole värvikirevust ega turismimüra, kuid mille vaikus kõneleb vägagi rikkalikult, kui ainult oskad kuulata ja mõista, mida ta sulle öelda soovib.

Käesolev veebileht on Eesti Elu paberlehe tellijate toetatud, toeta sinagi ja telli leht juba täna🙂

 

 

FOTOD – Elle Mets (2021)


Read more