Subscribe Menu

Eesti Keskuse Projekti Teated – IEC projekti meeskond jagab uudiseid positiivse arengu kohta



International Estonian Centre (IEC) projekti meeskond andis 5. novembril Eesti Maja kohvikus nii õpetajatele kui ka kogukonna liikmetele ülevaate projekti edukast arengust.

Eesti Maja juhataja Veiko Parming tervitas kõiki osalejaid ning IEC projekti juht David Kalm ja arhitekt Alar Kongats rääkisid järjepidevast arengust. Meeskond kohtus kõigepealt Eesti kooli õpetajatega, et anda seletusi ning vastata küsimustele, kuidas uus hoone nende vajadustele vastab.
Alar Kongats

“Koolist saab rajatise süda,” nimetas Alar, märkides, et kooli ossa mahub suur raamatukogu, mitmekasutuslikud klassiruumid, laoruum ja muusikaklass. Ta kinnitas, et disainiprotsess kulgeb väga hästi, tuues välja mitmeid uusi lahendusi.

“Kapitalikampaaniaga on tehtud suuri edusamme,” seletas David. “Toetusi on lubatud 6,2 miljoni dollari eest. Oleme lõpmatult tänulikud annetajatele, kes on meiega siiani ühendust võtnud. ”

Enne aasta lõppu peaks olema heategevuslik staatus üles seatud, mis lubab juba sel aastal väljastada annetuste puhul kviitungeid tulumaksu deklareerimise jaoks. Meeskond jätkab koostööd Eesti Maja kinnistu ostnud vanurite hooldekodude firma Reveraga (maa-ala kasutusloa muutmine on käigus). David märkis, et Revera on kokku pannud suurepärase meeskonna professionaalsetest töötajatest, kes juhendavad projekti kavandamist ja arendamist.

Siit leiab teavet projekti kohta:
· Külasta meie veebilehte – seda uuendatakse regulaarselt: www.estoniancentre.ca
· Kui sa pole seda veel teinud, siis palun registreeru uudiskirja saajaks
· Jälgi meid Facebookis: @EestiKeskus


Read more