Subscribe Menu

Arhiivist: Kui mina oleksin päkapikk (2019)

Photo by Chela Ruiz, from unsplash.com

Kui mina oleksin üks päkapikk, minu nimi peaks olema Laas.

Mina elan Põhjanabal ja mul on palju väikseid sõpru. Mul on valged pikad juuksed ja mina sõidan oma Ferrariga. Elukutseline sõitja. Mul on palju kuldmedaleid.

Minu majal on üheksa korrust ja viis keldrikorrust.

Mul on vaga ilus naine, kes teeb minule piparkoogiküpsiseid.

Minu lemmikfilm on ,,The Bee Movie“ ja mina mängin korvpalli igal ajal. Mul on Air Jordan kingad ja Gucci särk.

Mulle väga meeldivad jõulud ja minu elu.

Stephen

++++

Minu nimi oleks Raqueese Gangsta. Kui ma oleksin päkapikk, ma elaksin Põhjanabal ja mul oleks ilus Tesla Cybertruck, sellepärast, et päkapikkudele meeldivad Tesla autod.

Minu töö oleks olla elukutseline lauatennisemängija ja mul oleks palju kuldmedaleid päkapikkude olümpiamängudelt. Mul oleks <i>yeezys</i> sellepärast et minu lemmik hip-hop laulja on Kanye West ja minu lemmik Kanye west projekt on ,,Jesus is King“.

Mul on ilusad Supreme ja Gucci särgid, sest ma olen väga suur ,,hype-beast“.

Mul on suur maja, millel on kaheksa korrust ja kolm keldrikorrust. Ja neli korvpalliväljakut ja neli Xooxs’i.

Minu lemmiktoit on PICO pizza ja lemmijook Fanta.

Mulle ka meeldib S10, sellepärast tema laulud on väga head ka ja tal on väga lahe Snapchat.

Marc André

++++++

Kui mina oleksin päkapikk, ma elaksin Nigeerias ja minu nimi oleks Ben. Mina paistaks musta nahaga ja mul oleks rohelised juuksed.

Ma sõidaksin ühe mänguautoga, mis on metallik-roosa ja millel on kuldveljed.

Minu lemmiktoit on ,,funnel-cake“. Jõuluajal ma olen talveunes.

Kalev

+++++

Kui mina oleksin päkapikk, ma elaksin ,,Far-far awayl“ Shrek 2st.

Mu nimi oleks Joe J. Mul oleks suured kõrvad ja mul poleks juukseid. Jõuluajal ma kutsuksin printsess Fiona emaga ja isaga ja Shreki, Fiona eesli, draakoni ja piparkoogimehe.

Kui on suvi, mina ja Kanye West läheme kirikusse. Ja siis läheme vaatama Danny Duncani <i>live</i>-tuuri.

Kui ma soovin teenida raha, ma mängin Pittsburgh Steelersitega ameerika jalgpalli. Ma teeks sama asja 15 aastat ja siis ma läheksin tagasi inimestesse.

Felix

++++

Kui mina oleks päkapikk, ma elaksin Aafrikas ja minu nimi oleks Joe. Mina paistaks sinise nahaga ja lühike ja paks. Mul oleks roosad juuksed ja nagu vanamehe juukselõige.

Ma sõidaks ühe 1998 Toyota Corollaga, mis on roheline.

Toreda jaoks mulle meeldib mängida keeglit.

Jõulude ajal ma käin teiste päkapikkudega Kendrick Lamari kontserdil.

Minu lemmiksöök on Jr.McChicken. Minu lemmikvärv on kollane.

Laas

++++++

Kui mina oleksin päkapikk, mina elaksin vahtrapuu sees. Sealt ma saan teha siirupit ja saan süüa seda pannkookidega. Minul on üks pääsuke sõber, kellega ma saan lennata ja näha metsi ja mägesid.

Minu sõbrad päkapikud töötavad jõuluvana jaoks, aga ma ei näe neid nii palju. Ja jõuluvana tuleb ainult üks kord aastas.

Ma tegin talle siirupit, kui ta tuli. Ja ta oli väga rõõmus, kui ta sai seda. Siirupiga on palju tööd. Aga on hea, kui ta on valmis ja ma saan pannkooke süüa. Pannkookide jaoks mul on vaja tammetõrusid. Mul on siis vaja minna tammepuu juurde, korjata tammetõrusid ja teha nendest jahu pannikookide jaoks.

Mul on hea elu päkapikuna. Mulle meeldib see palju.

Alexander

++++

Kui ma oleksin päkapikk, ma prooviksin olla kõige parem.

Mu nimi oleks Katrina. Mu riided, mis ma kannaks, oleks tavalised, nagu inimestel.

Ma elan Põhjanabal jõuluvanaga ja ma oleksin tema number üks abi. Ma aitaksin jõuludeks valmistada. Meie hooaeg oleks septembrist kuni jaanuarini. Ja siis meil on vaba aeg.

Kui meil on hooaeg, ma elan piparkoogimaja oma jääkaruga ja ma sõidan jõuluvana juurde ühe kelguga jääkaru taga.

Kui ma saan töötoa juurde, kõik teised päkapikud tulevad mu juurde, kui on midagi vaja. Ma olen väga tähtis päkapikk, ma alati sõidan jõuluvanaga jõuluõhtul.

Mu lemmikmeenutus on, kui me läksime jõuluvanaga majasse, kus teda ootasid kaksikud. Nad nägid ainult jõuluvana, sest meie kanname riideid, mis ei lase meid näha. Aga kui nad nägid, Mr Claus pilgutas silma ja nad jäid magama nii kiiresti, kui saaksid ütelda ,,tere“.

Aga nüüd, kui mul on vaba aeg, ma elan Kanadas ühe eesti perega. Aga ma arvan, et jään igavesti päkapikuks.

Laura

+++++

Kui ma oleksin päkapikk, ma oleksin väike ja mustade juustega. Mul oleksid säravad sinised silmad ja ilus naeratus. Ma kannaksin rohelist mantlit, musti pükse ja musta vööd. Minul oleks pikk ja terav roheline müts, kaunistatud valgete lumehelveste kleepsudega. Minu nimi oleks Scott.

Mina elaksin põhjanabal suures uhkes majas ainulaadse eeskojaga, mis näeks nii ilus, et Bill Gates imestaks. Ma elaksin jõuluvana maja ja töökoja lähedal. Mina olen peapäkapikk. Ma korraldan kingituste tegemist ja pakkimist. Kui ma ei tegele päkapiku-asjadega, ma lendan Air Päkapikuga Dominikaani randadele. Mina olen seal tuntud rannavolle-mängija. Mina olen kümnekordne päkapikuliiga MVP olnud ja võitnud mu meeskonnaga kaksteist korda järjest meistritiitli.

Mu parim sõber on Fred. Tema on mu rannavolle meeskonnas ja teeb minuga samal ajal jõuluvana tööd.

Mina teen asju salaja. Kui ma kinke jagan, kannan kingi, mis ei tee üldse häält, kui ma astun. Ja ma oskan viis minutit oma hinge kinni hoida. Mul on ka igasuguseid värke, millega saab kõrge korterimaja peal turnida ja üles ronida.

Kõige põnevam asi juhtus minuga Dominikaanis. Mina sattusin kogemata kellegi kohvri sisse lennujaamas. Küll see inimene ehmatas, kui ta oma Beijingi kodus kohvri lahti tegi. Mina pidin võlu tegema, et ta mind ära unustaks ja siis lennukiga terve tee tagasi lendama teise inimese kohvris, sest mul piletiraha ju ei olnud…

Thomas

Read more