Subscribe Menu

Meelelahutus: Karla kalendrisaba – Kuri uni

Ma olen ammu aru saand, et mõtlemine on kardetav tegemine, aga no arjund amet, ei saa alati pidama. Aga ükspäe juhtus, et läks kohe elukardetavaks. No sedasi, et lihtsalt kardad elada. Kõik akkas sellest peale, et losutasin seljakile tiivanil nigu ma enamaste ikke losutan, ja arutasin mõttes neid irmsaid asju, mis seal Krainamaal iga päev juhtuvad. Et kuda see ikke saab nii olla, et kõik teavad ja näevad ja usuvad, aga keski miskit ette ei võta. Et kunas omete keski selle nupu üles leiab, mis selle mõrtsukmassina seisma paneb. Ei old sest mõtlemisest tolku ühti, ainult silmaluugid vajusivad kinni. Kui uuesti lahti tegin, siis ma pold enam oma toas üksipäini.
Kargu Karla

Ma olen ammu aru saand, et mõtlemine on kardetav tegemine, aga no arjund amet, ei saa alati pidama. Aga ükspäe juhtus, et läks kohe elukardetavaks. No sedasi, et lihtsalt kardad elada.

Kõik akkas sellest peale, et losutasin seljakile tiivanil nigu ma enamaste ikke losutan, ja arutasin mõttes neid irmsaid asju, mis seal Krainamaal iga päev juhtuvad. Et kuda see ikke saab nii olla, et kõik teavad ja näevad ja usuvad, aga keski miskit ette ei võta. Et kunas omete keski selle nupu üles leiab, mis selle mõrtsukmassina seisma paneb. Ei old sest mõtlemisest tolku ühti, ainult silmaluugid vajusivad kinni. Kui uuesti lahti tegin, siis ma pold enam oma toas üksipäini.

Minu tiivani jalutsis kössutas üks teine vanamees nigu ma isegi, ainult karkusi tal ei old. Vahtis mind sihukese kõvera muigega ja küsis, et noh, kas leitsid lahenduse. Ma õerusin silmi ja küsisin, et kes sa nisuke oled ja kust sa tead, et mul midagi lahendada on. Tema irvitas nüid juba mõlema suupoolega ja vastas, et mina olen see, kes kõik maailma konhvliktid on tekitand ja neid ka lahendada oskab. Muutkui mul pole sellega praega kiiret. Mul ainult akkas sinust ale ja juhtus olema lobisemise tuju,...

Become a subscriber to continue reading!

Every week we bring you news from the community and exclusive columns. We're relying on your support to keep going and invite you to subscribe.

Try the first 8 weeks for $1.

Go to Subscription Plans

Read more